Bobo

Hvem er BOBO?

BOBO er en af Danmarks største forhandlere af møbler og boligtilbehør online. Her finder du et bredt sortiment af møbler og boligtilbehør i den klassiske sorte farve. Så er du er på udkig efter et nyt sort rundt spisebord til din stue med matchende lækre sorte spisebordsstole, eller blot nye smukke pyntegenstande til at pifte dit hjem op, så har BOBO helt sikkert noget for dig. 

Sort er en tidløs farve, der aldrig går af mode. Her tilbyder BOBO et bredt udvalg af møbler og boligtilbehør for at imødekomme forskellige smag og præferencer i hjemmet. Sorte møbler og boligtilbehør udstråler en elegance og passer perfekt ind i enhver stilindretning. Herudover fungerer sorte møbler og tilbehør også godt både i de moderne minimalistiske indretninger og i mere klassiske hjem. 

BOBOS sortiment inkluderer alt fra komfortable sofaer og lækre sorte lænestole til funktionelle borde og opbevaringsløsninger, som alt sammen kan findes i den klassiske sorte farve. Derudover finder du et bredt udvalg af sorte dekorationer, lamper, tæpper og meget mere, der kan give din indretning det ekstra pift. 

Så hvis du leder efter lækre kvalitetsmøbler og boligtilbehør i den elegante farve, sort, prøv at tage et kig ind BOBOS brede sortiment. 

Du kan se hele BOBOS udvalg af møbler og boligtilbehør her, og se om du kan finde hvad du mangler i dit hjem. Hos BOBO er der gratis levering over 499 kr. som også leverer lige til døren med mulighed for billig aftenlevering, indbæring mm. Herudover er der 365 dages returret.

Top 5 bestsellers hos BOBO i sort

VENTURE DESIGN Acero TV-bord/skænk
  • VENTURE DESIGN Acero TV-bord/skænk: Dette TV-bord som har et nordisk og moderne design er lavet af stål med sort pulverlakering. Det er designet med tre låger og to hylder, hvilket giver dig rigelig plads til at opbevare lidt forskelligt.
Se Acero TV-bord/skænk her
VENTURE DESIGN Maglehem sofabord
  • VENTURE DESIGN Maglehem sofabord: Dette Maglehem sofabord har et nordisk design og kommer fra Venture Design. Bordets bordplade er lavet af klar glas. De stilfulde ben er lavet af mat sort pulverlakeret metal og bidrager til et elegant udtryk. Bordets hylde giver dig plads til opbevaring af både magasiner og bøger.
Se Maglehem sofabord her
SPINDER DESIGN Rex skoreol
  • SPINDER DESIGN Rex skoreol: Rex skoreolen med tre hylder er en stilfuld skoreol fra Spinder Design. Den er lavet af sort stål i et moderne og minimalistisk design. Du kan placere skoreolen i din baggang, entréen eller et hvilket som helst andet sted i hjemmet.
Se Rex skoreol her
ACT NORDIC Cazar lænestol
ACT NORDIC Cazar lænestol
  • ACT NORDIC Cazar lænestol : Leder efter en komfortabel stol at slappe af i? Så kan Cazar lænestolen være det perfekte valg for dig. Den er lavet af sort kunstlæder og sort metal med pulverlakering. Lænestolen har et unikt buet sæde, der giver den et særligt udseende. Generelt set har stolen et flot og moderne design, der vil passe godt ind i mange forskellige indretninger.
Se Cazar lænestol her

VENTURE DESIGN Calais 3 personers sofa
  • VENTURE DESIGN Calais 3 personers sofa Calais 3-personers sofaen med sit unikke muslinge-design i ryglænet er skabt af Venture Design. Den er polstret med blødt sort velour, der sikrer ekstra komfort, og den står på slanke sorte metalben. Det er en moderne og indbydende sofa, der kombinerer stil og elegance i sit design.
Se Calais 3 personers sofa her

Top 3 kategorier i sort

Sorte spisebordsstole
  • Sorte spisebordsstole: Hos BOBO finder du et bredt sortiment af spisebordsstole med forskellige designs og udtryk i sort. Uanset om du er til den mere moderne eller den klassiske stil, så har BOBO en masse valgmuligheder at vælge imellem. Stolene kombinerer både stil og komfort, og passer perfekt til forskellige typer spiseborde og indretninger. Du kan se BOBOs udvalg at sorte spisebordsstole ved at klikke herunder.
Se sorte spisebordsstole her
Sorte kommoder

  • Sorte kommoder: Mangler du en sort kommode til stuen? Så prøv at tage et kig på BOBOs brede sortiment af sorte kommoder, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Uanset om du leder efter en klassisk eller moderne kommode, så kan du være sikker på at finde noget, der passer til dit behov. De sorte kommoder findes i forskellige størrelser og former, der passer til ethvert rum. De er både praktiske, stilfulde og ikke mindst af høj kvalitet, så din kommode også vil holde i mange år fremefter. Du kan se BOBOs udvalg af sorte kommoder herunder.
Se sorte kommoder her
Sorte sofaborde
  • Sorte sofaborde: Hvis du går og leder efter et sort sofabord til hjemmet, så har BOBO helt sikkert også et spændende udvalg, som du bør kigge nærmere på. Her finder du et stort sortiment, hvor du har mulighed for at finde sorte sofaborde i mange forskellige former, størrelser og materialer. Så uanset om du leder efter et sort marmorbord eller sort sofabord i egetræ, så har BOBO helt sikkert noget der falder i din smag. Du kan tag et kig på BOBOs udvalg af sorte sofaborde ved at klikke herunder.
Se sorte sofaborde her