by Rydéns, Turno gulvlampe

2.760,00 kr.

Køb her

Varenummer (SKU): 11932802067089063 Kategorier: ,

Beskrivelse

Når ensformighed ikke er et alternativ. Med Turno gulvlampe i klassisk sort metal får du mulighed for at justere lyskilderne efter din smag og præference. Da Turno gulvlampe ikke har en bagside, kan du vælge, om du ønsker, at lyskilderne, som er placeret i et rør af frostet glas, skal være i fokus, eller om du foretrækker dem skjulte og dermed strålende ud på siderne bag den gyldne metalplade. På grund af gulvlampens forskellige udformninger tjener Turno et formål i de fleste rum i dit hjem. Har du måske fundet din nye entrélampe, stuelampe eller soveværelseslampe? Turno gulvlampe tåler at blive vist frem, men er samtidig på grund af sit slanke design perfekt til at placere i lidt snævre rum. Måske som ekstra lyskilde ved siden af tv’et eller som en flot detalje på børneværelset eller teenagerens værelse? Uanset hvor Turno gulvlampe havner i dit hjem, vil du kunne glæde dig over lampen i lang tid fremover. Dette er kusinen til forgængerne Hero og Planet.
Turno gulvlampe er 175,5 cm høj og 72 cm, hvor den er bredest. Til Turno gulvlampe skal du bruge 4 G9 lyskilder med maksimalt 4W LED. Da Turno gulvlampe er dæmpbar, bør lyskilderne gerne være dæmpbare for muligheden for at skabe den perfekte stemning afhængig af situationen.
Turno gulvlampe fås også som bordlampe, loftlampe og lampe til loftmontering. Til indendørs brug. Lyskilder medfølger ikke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “by Rydéns, Turno gulvlampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *